2016.11.08.

Bursa Hungarica

Felhívás

A BURSA HUNGARICA

FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT

beadási határideje az alábbi időpontra módosult:

2016. november 15.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójában a pályázat beadási határidő és az önkormányzati döntési határidő is meghosszabbításra került.

Új határidők:

A pályázatok benyújtásának módosított határideje: 2016. november 15. 23:59

A települési önkormányzati döntés módosított határideje: 2016. december 15. 23:59

A módosított pályázati dokumentumok az alábbi linken elérhetőek: www.emet.gov.hu

 

Dr. Kömüves Hajnalka

            jegyző

 


Részletek
2016.11.04.

Bursa Hungarica 2017.

Bursa Hungarica 2017

BURSA HUNGARICA

FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT

Pákozd Nagyközség Önkormányzatának Képviselő Testülete 2016. szeptember 26-i ülésén döntött a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati ösztöndíjrendszer 2017. évi fordulójához történő csatlakozásról, valamint az „A” és „B” típusú pályázatok kiírásáról.

A pályázat rögzítése és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2016. november 8.

Bursa Hungarica Ösztöndíjban kizárólag a települési önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkezők részesülhetnek.

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁHOZ A BURSA ELEKTRONIKUS PÁLYÁZATKEZELÉSI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI RENDSZERÉBEN (EPER-BURSA RENDSZER) EGYSZERI PÁLYÁZÓI REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

Ennek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Ha a pályázó már regisztrált a korábbi pályázati fordulókban a Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszerhez, nem regisztrálhat újra, ő a meglévő felhasználónevével és jelszavával léphet be az EPER-Bursa rendszerbe.

A pályázók a regisztrációt követően az EPER-Bursa rendszerben kitöltött és kinyomtatott, aláírt pályázati űrlapot, a kötelező mellékleteket csatolva a települési önkormányzathoz nyújtják be, ahol a pályázatot az EPER-Bursa rendszerben érkeztetik és ellenőrzik.

A pályázatot az önkormányzatnál írásban, a pályázó által aláírva, egy példányban kell benyújtani, a pályázati kiírásban feltüntetett mellékletekkel  együtt, amelynek átvételéről az önkormányzat átvételi elismervényt ad a pályázónak. A pályázati űrlap csak a kötelező mezők kitöltésével és a pályázati kiírásban meghatározott mellékletekkel együttesen érvényes.

Valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. ebben az esetben az önkormányzat hiánypótlást rendelhet el, vagy a pályázatot a bírálatból kizárhatja, és kizárását írásban indokolja.

A pályázatot az önkormányzat Népjóléti Bizottsága bírálja el.

A pályázókat az önkormányzat döntéséről ésa annak indokairól 2016. december 12-ig írásban értesíti.

A pályázó a döntés ellen fellebbezéssel nem élhet.

 

Dr. Kömüves Hajnalka

             jegyző


Részletek
2016.10.03.

KÖSZÖNET

Tisztelt Honfitársaim!

Köszönetet mondok azon Honfitársaimnak, akik fontosnak tartották Hazánk sorsáról véleményüket elmondani, és érvényes szavazatukat leadva nyilvánították ki véleményüket a népszavazáson.

Ezen Honfitársaink tudják, hogy nem csak elvárásaik lehetnek, hanem kötelességük is van a Hazával szemben, amit felelősséggel teljesíteni kell.

Sajnálatos tapasztalata is van azonban a népszavazásnak, mégpedig az, hogy több olyan Honfitársunk akadt, aki komolytalan viselkedésével és leadott érvénytelen szavazatával csúfot űzött egy demokratikus véleménynyilvánításból.

 

Pákozd, 2016. október 3.

 

                          Tisztelettel:

 

                                             Takács János

                                Pákozd Nagyközség Polgármestere

 


Részletek