Hírek

Közlemény

Leégett Vágiék asztalosüzeme

Közlemény

A mai napon éjjel sajnálatos módon kigyulladt és porig égett Pákozd, Sport utcában Vágiék asztalos műhelye. Az égő asztalosműhely oltásához a székesfehérvári tűzoltók nagy erőkkel kivonultak és a helyi lakosok segítségével is hatékonyan oltották a tüzet, és megakadályozták annak továbbterjedését a szomszédos épületekre. Hatalmas kára keletkezett a köztiszteletben álló asztalos dinasztiának, mely vállalkozás több embernek adott biztos munkát. Jelenleg is folyik az izzó épületrészek és faanyagok oltása, és a tűz megújulásának megakadályozása. Az oltásban a tűzoltók mellett sok pákozdi lakos önzetlen segítséget nyújt, valamint önkormányzatunk is a rendelkezésére álló közfoglalkoztatottak átirányításával is segíti az oltást.

A tűz oltása miatt sajnálatosan a magasabb helyeken fekvő utcákban csökkent a víznyomás, illetve megszűnt a vízszolgáltatás, amelyért a DRV nevében is elnézést kérünk a lakosságtól, és megértésüket kérjük. A DRV gondoskodik a vízhálózat mielőbbi feltöltéséről, és a szolgáltatás színvonalának helyreállításáról.

Önkormányzatunk együtt érez a súlyos anyagi kárt szenvedő családdal, valamint köszönetét fejezi ki az oltásban helytálló tűzoltóknak, lakosságnak, valamint azon adományozóknak, akik az oltásban közreműködő emberek élelmezésében, ellátásában folyamatosan közreműködnek.

Pákozd, 2014. február 5.

Takács János

polgármester

Vissza